"Оскільки я чоловік неодружений, мені це тільки в плюс": Ківа подякував ЗМІ за скандали навколо його імені

За словами політика, скандали сприяють зростанню його популярності серед жінок.

Ілля Ківа. Фото: соцмережі.

Пильна увага журналістів тільки сприяє зростанню популярності депутатів, заявив на своїй сторінці у Facebook народний депутат від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Ілля Ківа, передають Патріоти України.

"Якщо за кожним із нас пильно стежити цілий день – можна смішного і безглуздого надивитися, а якщо ще і загострене сприйняття – то і нафантазувати. Звичайно, хочу подякувати ЗМІ – журналістам і фотографам, які полюють за нами, за чудовий хайп із моїм членом – моя популярність зросла в рази. Окреме дякую ЗМІ, підконтрольним ІВК (бізнесменові Ігорю Коломойському. – ред.) – вони з особливим старанням збільшували мій рейтинг!" – зазначив політик.

Кива нагадав, як опинився в епіцентрі скандалу. "Скажіть, ми на роботі ніколи не розгойдуємося на стільці, не підтягуємо шкарпеток і не поправляємо члена у штанях (якщо він є, звичайно)? Коли ти цілий день перебуваєш під прицілом об'єктивів сотні камер і вони, звичайно, фіксують кожен твій рух, можна і не такий ляп допустити", – підкреслив він.

За словами політика, такі скандали сприяють і зростанню популярності серед жінок. "Оскільки я чоловік неодружений і не обтяжений узами, мені це тільки в плюс, – написав Кива. – Але, по-моєму, головне, мої дорогі, що я як громадянин і політик закон шаную і не порушую, захищаю слабких і відстоюю правду, грошей не краду і добре роблю роботу, люблю своїх дітей і свою країну. А в іншому мені ще потрібно нескінченно працювати над собою, чим я і займаюся".

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...