Отакі "Великі вуйки": Українська кіноактриса, яка "розуміє Росію", похвалилася "адекватними родичами" в Києві

Безрук запевняє, що її батьки живуть в Києві і підтримують позицію доньки

Галина Безрук

Українська актриса Галина Безрук, яка знімалася в серіалі "Великі Вуйки-2" І встала на бік країни-агресора Росії, яка жорстоко обстрілює українські міста і вбиває мирних жителів, повідомила, що вона "своїми маленькими руками" не може вплинути на "проблему двох країн".

У своєму недавньому інтерв'ю пропагандистському виданню "Стархіт", актриса повідала, що її батьки живуть в Києві і судячи з усього, підтримують її.

"Мої батьки живуть у Києві. Я щаслива, що вони та інші родичі — дуже адекватні люди, які прекрасно розуміють, що я своїми маленькими жіночими руками не вирішу проблему двох країн. Тому конфліктів у нас немає. Але багато колег, з якими ми добре спілкувалися на Україні, від мене відвернулися, з ними довелося перервати спілкування", - каже зрадниця Безрук.

Жінка також вважає себе "голубкою миру", адже їй абсолютно неважливо,"хто з якої країни".

"Я дуже люблю людей і вважаю, що, якщо людина хороша, її походження не грає ролі. У будь-якій країні можуть бути нехороші люди, тому точно не за національною ознакою потрібно судити, а за вчинками. Розумію, що багато чого робиться спеціально — щоб нацькувати близьких один на одного, і я цьому не піддаюся", - підтримує кремлівські наративи актриса.

Вона також розповіла про проблеми у своїй родині, а саме з чоловіком-росіянином. Виявилося, що спочатку того звинуватили в зраді, а потім у нього почалися проблеми з алкоголем.

"Після недавніх подій в сім'ї у мене посивіло півголови — це факт. Якби не робота, музичний театр зокрема, я взагалі не знаю, що б робила. Коли ти виходиш на сцену, то не просто граєш, а голосом виливаєш емоції в ноти. Таким чином я весь свій біль можу проспівати. Це відмінна таблетка від зневіри, яка шалено мені допомагає", - каже зрадниця.

Раніше актриса розповіла про свою депресію через хейт українських глядачів. Актриса виправдовує свою проросійську позицію дивним чином, мовляв її дитина і чоловік росіяни.

"Я не хочу заглиблюватися в цю тему, але мій глядач, який був зі мною з моєї Батьківщини, можеш собі уявити, як він реагує зараз, що я перебуваю там, де перебуваю. Від мене тисячами відписуються в Instagram", - скаржилася вона на втрату підписників, а не на смерть українських дітей від російських ракет.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...