Переваги довгострокового кредитування

Статистика говорить про те, що позичальників частіше цікавить короткострокове кредитування, коли повернути кошти необхідно в термін до 2-3 років. Між тим довгостроковий кредит має свої переваги. В першу чергу, при довгостроковому кредиті на 4-5 років, фінансове навантаження на бюджет нижче, ніж при оформленні позики на 6-18 місяців. При ануїтетному способі виплат (рівними частинами) родина може планувати витрати на роки вперед.

Головні переваги для позичальника

Довгострокова позика може використовуватися для абсолютно будь-яких цілей. Це може бути:

  • придбання певних товарів;
  • покупка нерухомості;
  • оплата послуг;
  • вклад у власну справу тощо.

Банківська установа не проводить перевірок, на що саме будуть витрачені гроші. Головне, щоб позичальник вчасно сплачував відсотки та дотримувався взятих на себе зобов’язань.

Клієнт фінансової установи може отримати кошти на банківський рахунок або на карту. При цьому запозичену суму зовсім не обов’язково витрачати повністю: можна брати її частинами.

Звісно, перед оформленням такої угоди необхідно правильно вибрати банк, дізнатися про вигідні пропозиції, умови кредитування та інші особливості співпраці. Зазвичай за потреби надати довгостроковий кредит фінансові установи більш вимогливі до позичальника.

Одні з найгнучкіших в Україні умов пропонує IdeaBank. Для оформлення довгострокового кредиту необхідні заповнення заявки та мінімальний пакет документів. Розгляд заявки та її ухвалення також тривають недовго. Вже через хвилину клієнт отримує попереднє рішення на мобільний телефон.

Чому довгострокові кредити від IdeaBank вигідні?

Тривала співпраця — додаткове фінансове розвантаження позичальника. Тому, коли потрібно знизити навантаження до мінімуму, рекомендується вибирати саме довгострокове кредитування.

Зазвичай такі позики вибирають для значних покупок. Наприклад, придбання нерухомості чи транспортного засобу.

Ще одна особливість, про яку варто згадати, полягає у вигоді для клієнта завдяки інфляції. Ні для кого не секрет, що з часом гроші поступово втрачають в ціні. При довгостроковому кредиті така особливість грає на руку саме клієнту банку. Адже коли він брав певну суму, курс був один, а через 2-3 роки курс гривні може знизитися, причому відчутно. Разом з тим в договорі з банком вказана конкретна сума, яку необхідно повернути.

Звісно, можливий і протилежний ефект, коли гривня зросте в ціні, але це швидше виняток з правил, а не логічна закономірність. Та навіть без урахування можливої інфляції користуватися фінансовою допомогою від IdeaBank завжди дуже зручно, в чому вже встигли переконатися тисячі українців.


У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...