"Пішли на*уй, ви що, ох**ли? Кінчені тварюки!": У Києві журналіст жорстко зчепився з охороною Гончарука (відео)

У Києві на презентації "Доступні кредити 5-7-9%" прем'єр-міністра України Олексія Гончарука в КВЦ "Парковий" трапилася сутичка між представником ЗМІ та охороною чиновника. Останню журналіст звинуватив у жорсткій спробі перешкоджати його роботі. Відео інциденту опублікував Telegram-канал PavlovskyNews, передають Патріоти України.

"Пішли на*уй, ви що, ох**ли? Кінчені тварюки! Зовсім забули, ким є? Мені теж взяти з собою охорону і вас ламати? Виродки!" – випалив розлючений представник медіа. Як розповів сам журналіст Сергій Медяник, він спробував поставити запитання Гончаруку, однак охорона прем'єра не дала цього йому зробити.

Говорячи про конфлікт, він заявив, що один із охоронців напав на нього першим. Водночас додав, що ще раз його вдарить, якщо це продовжиться, а також попросив викликати поліцію. "Хотів поставити питання... Я далеко сидів. Так почала охорона... Один мене за руки тягнув, другий, третій взагалі за спину..." – пояснив ситуацію журналіст.

Малюк помер в лікарні: На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка (фото)

субота, 18 травень 2024, 22:29

На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка. Хлопчик помер у лікарні. Про це повідомила поліція Закарпатської області, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 10-річного хлопчика з села Серне Бере...

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...