Плювати на карантин: У Києві таксист вигнав пасажирку на дощ через її прохання одягнути маску (відео)

У Києві таксист вигнав пасажирку з машини після її прохання надіти маску. Дівчину водій випровадив з авто прямо в дощ і скасував замовлення. Після прохання дівчини надіти маску і їхати, чоловік сказав, що не хоче сперечатися і псувати свій вечір. Цей момент потрапив на відео, яке опублікували на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

Наголошується, що дівчина входить в групу ризику, через те, що у неї є хронічні захворювання.

У Києві таксист вигнав з машини пасажирку

В коментарях українці почали обговорювати вчинок водія і пригадали численні неприємні історії про такистів. Але є і ті, хто захищає водія.

  • У вересні я переходивши дорогу ввечері, десь о 22:00 біля заправки і водій Über почав на мене матюкатися, що я перед ним на пішохідному переході перейшов дорогу, бо відітєлі він зупинився, щоб мене пропустити. Ось і вся суть уберівців.
  • В тому, що маска захищає не носія, а навпаки оточуючих від того, що видихає носій маски. На жаль...на прикладі Вашого коментаря відразу видно, що пізнання наших людей про елементарні правила захисту під час епідемії - на рівні нижче плінтуса.
  • Толку від цієї маски? Все правильно водій зробив.. Пасажиру потрібно - нехай і одягає.
  • Ну так, а в чому проблема взагалі? Не сподобалося, поставила низьку оцінку або викликала іншу тачку. Це як нити на черствий хліб у маркеті після покупки.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...