"Починати з коня завжди важко": Олімпійський чемпіон Верняєв назвав причини провалу українських гімнастів на Олімпіаді-2024

Україна стала п’ятою у фіналі Олімпіади у командному багатоборстві зі спортивної гімнастики. У складі нашої команди виступали Ігор Радівілов, Радомир Стельмах, Назар Чепурний, Олег Верняєв та Ілля Ковтун. Золото здобула Японія, срібло - Китай, бронзу - США, передають Патріоти України.

Український гімнаст Олег Верняєв прокоментував для "Суспільне. Спорт" результат нашої збірної у командному багатоборстві зі спортивної гімнастики на Олімпійських іграх у Парижі.

«Початок був складний. Починати з коня завжди важко, бо ще багато сил, потрібно і стримувати себе, і показати [гарний виступ], знайти межу між цим. Не хочу нічого про суддівство казати, всі вболівають за своїх.

Пишаюся всією командою, всім, що ми зробили. Хочеться плакати, щоправда, бо дуже втомився. Але складність вирішує.

Ми прийшли на перекладину, на вільні вправи в кінці, і [у суперників] складність була вищою. Треба підіймати [складність] програм і тоді ще більше сподіватися на медалі. А так, сподіватися на те, що хтось десь впаде — це складно.

Я ще після кваліфікації так і казав: американці небезпечніші у фіналі, бо вони дуже нахибили у кваліфікації, погано виступили. І я розумів, якщо вони у фіналі зроблять своє, то вони найбільші конкуренти за третє місце.

Чи реально боротися за медалі у фіналі командного багатоборства? Авжеж реально. З усіма можна. Не хочу жалітися на щось чи щось казати. З усіма можна боротися, але треба підіймати складність. Коли хтось робить 6,5 бала складності та вище, а хтось — менше, то важко конкурувати. На жаль, нам не вистачило цього", — сказав Верняєв.

Нагадаємо, що титулований український гімнаст Олег Верняєв на Олімпіаді-2016 виборов золоту медаль на паралельних брусах, а також він виграв срібну медаль в абсолютній першості.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...