"Подоляночка": alyona alyona та Jerry Heil презентували пісню, яку планували представити на "Євробаченні-2024" замість "Teresa & Maria" (відео)

alyona alyona та Jerry Heil

За добу новий трек alyona alyona та Jerry Heil набрав близько 130 тисяч переглядів та прослуховувань в мережі Ютуб. Як виявилося, новий хіт дуету, вони планували представити на Нацвідборі на Євробачення 2024.

alyona alyona та Jerry Heil презентували новий трек під назвою "Подоляночка" (Get Up), який міг стати ймовірною піснею для Євробачення. Про це у себе на сторінці в Інстаграм повідомила Jerry Heil.

Зокрема, пісню презентували в ніч фіналу Євробачення 2024, 12 травня. За добу пісня в мережі Ютуб посіла 20 місце серед пісень на вкладці "Популярне". Пісню за добу прослухали 127 тисяч 170 разів в мережі Ютуб.

Як виявилося, пісня "Подоляночка" була першим варіантом треку alyona alyona та Jerry Heil для національного відбору Євробачення 2024. Однак, все ж обираючи між двома композиціями — "Подоляночка" (Get Up) та "Teresa & Maria", співачки обрали другий варіант.

"Подоляночка могла бути піснею для Євробачення. Подоляночку насправді ми писали під Євробачення теж. Точніше не так. Це була пісня, над якою я працювала ще в Берклі. Потім на сесії з Альоною, ми вирішили дописати куплет Альони. І вирішили, що ця пісня піде на Євробачення, але в результаті вибираючи між "Teresa & Maria" та Подоляночкою, обрали все-таки "Teresa & Maria"", — розповіла Jerry Heil.

У результаті українські представниці на Євробаченні 2024 зайняли призове місце, зайнявши 3 сходинку. alyona alyona та Jerry Heil зруйнували найбільший стереотип Євробачення про "номер смерті" — порядковий номер 2 для виступу на головній сцені. У результаті вперше за 19 років українські представниці виступивши під номером 2 зайняли 3 позицію. Попередні роки усі учасники, які виступали під цим номером займали сходинки нижче 15. Виключенням був лише 2011 рік. Тоді країна, яка виступала під номером 2 зайняла 6 місце.

Новий трек "Подоляночка" також отримав схвальні відгуки серед слухачів: "Вам треба кожного року писати пісні для України на євробачення. Яно, ви чудовий композитор, як і співачка", "Знову мурашки від вашого виконання! Дівчаточка, ви вкотре довели, що Незалежність України потрібна всьому світу. Ви довели, що Україна потужна країна і вона має встояти, подолати підлий рашизм, вистояти і вбратися у квіти, стати могутньою, процвітаючою державою ! Дякуємо вам! Ви перші для нас!", "Дуже зайшло! Дівчата — Ви унікально неперевершені! Дякую вам за талант та круте представлення України в Європі!!!!!!", "Якісна прекрасна українська музика!! Ви круті, дівчата!!!", "Дівчата, ви наше натхнення! Я от все малюю і вас слухаю вашу Марію і Терезу, і знов малюю і слухаю і слухаю майбуть вже раз 25-й! І мурахи заважають малювати! Одне велике натхнення на всіх!", "Ваш дует це просто космос. Кожен трек несе емоцію, сенси, потужний вокал, реп, та синтез сучасної з аутентичною українською музикою. Бажаю наснаги і світової слави для обох дівчат!"

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...