Подих осені скоро? Діденко розповіла, якою буде погода 1 серпня та коли чекати на похолодання й дощі

У більшості регіонів України серпень почнеться з сонячної та теплої погоди. Температура повітря сягатиме близько +26...+30 °C Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"В Україні серпень почнеться комфортною погодою", - йдеться у повідомленні.

За словами синоптикині, вночі очікується +12...+18 °C, а вдень у більшості областей триматиметься температура у межах +26...+30 °C.

Водночас повсюди буде сухо та переважно сонячно.

Натомість у суботу, 3 серпня, очікуються дощі на заході, півночі та в центрі України, а також, ймовірно, на Одещині. Температура повітря впаде, окрім півдня та південного сходу.

У Києві буде спека, а потім похолодання

У четвер та п'ятницю, 1 і 2 серпня, у столиці України переважатиме суха та сонячна погода - +28...+29 °C, місцями до +30 °C.

У суботу, 3 серпня, очікується короткочасне похолодання до +22 °C та ще й з дощами. Натомість у неділю прогнозується потепління.

У когось зламався прибутковий бізнес: У США ураган виніс на пляж кокаїн на мільйон доларів

середа, 7 серпень 2024, 10:00

В американському штаті Флорида ураган виніс на пляж десятки пакунків з кокаїном. Їх знайшов відпочивальник, якому пакети видалися підозрілими, повідомляє Bild, передають Патріоти України. Поліцейські, що прибули на виклик, виявили у пакунках кокаїн на ...

Тариф на газ в Україні злетять? Скільки доведеться платити за кожен куб та чи збільшать до "ринкової" ціни

середа, 7 серпень 2024, 9:52

В Україні тариф на газ для населення не зміниться щонайменше до кінця квітня 2025-го. За кожен кубометр доведеться платити 7,96 грн. І хоча в "Нафтогазі" й заявляють, що ринкова ціна значно вища, насправді в газовій галузі склалась унікальна для Україн...