Поки діти були за кордоном: На Одещині чоловік перерізав горло дружині та вчинив самогубство

На Одещині чоловік вбив дружину-інваліда та вчинив самогубство. Як повідомляють місцеві пабліки, подія сталася у селі Підгорне, передають Патріоти України.

Зокрема, вчора у хліву, розташованому на території приватного домогосподарства, знайдено повішеним його господаря. Надалі у будинку виявили мертвою дружину чоловіка – у жінки-інваліда 1-ї групи було перерізано горло.

Повідомляється, що жінка останні 25 років була прикутою до ліжка, за нею доглядав чоловік.

За попередніми даними, чоловік вбив дружину кухонним ножем, бо йому "набридле таке життя". Потім він невдало намагався вкоротити собі життя, порізавши вени на руці. Потім чоловік пішов до хліву та повісився на балці. За деякими даними, у загиблих є діти, які наразі перебувають за кордоном.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...