Поліція розшукувала кілька місяців: На Хмельниччині чоловік поцупив з банкомата понад 1 млн гривень (фото)

Мешканця Кам'янця-Подільського засудили до дев'яти років тюрми за крадіжку 1,2 млн грн з банкомата. Про це повідомила пресслужба поліції Хмельницької області, передають Патріоти України.

Чоловік проник до приміщення, де був встановлений банкомат, пошкодив його і викрав п'ять касет з грішми, після чого зник у невідомому напрямку. Сумарно в касетах було 1,2 млн грн. За декілька місяців поліцейські вирахували чоловіка і затримали.

Крадієм виявився 38-річний житель Кам’янця-Подільського, який вже мав судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Також правоохоронці встановили, що він причетний ще до одного замаху на крадіжку з банкомата. Проте того разу спрацювала сигналізація і йому не вдалося завершити крадіжку.

"Кам’янець-Подільський міськрайонний суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні крадіжки, вчиненої в особливо великих розмірах, а також у незаконному поводженні зі зброєю, та засудив його до дев'яти років ув’язнення з конфіскацією усього майна, окрім житла", – уточнили у відомстві.

Також суд задовольнив цивільний позов та стягнув з засудженого 1,2 млн грн майнової шкоди.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...