Помер спортсмен, кіноактор та найбільш відомий не покараний належним чином вбивця США О. Джей Сімпсон

О. Джей Сімпсон

На 77 році життя помер О. Джей Сімпсон, американський спортсмен та актор, якого звинувачували у подвійному вбивстві, але скандально виправдали. Про це у четвер, 11 квітня, повідомила його сім'я у Twitter (Х).

Близькі написали, що Сімпсон помер після тривалої боротьби із раком.

"Він пішов із життя оточений дітьми та онуками. Сім'я просить поважати їхнє бажання приватності", - йдеться у повідомлені.

Джей Сімпсон був видатним гравцем в американський футбол. 1985 року його включили до Зали Слави професійного американського футболу. Після закінчення кар'єри спортсмена Сімпсон став актором. Одним із найбільш запам'ятовуваних фільмів за участю Сімпсона став Голий пістолет.

У 1990 - х Сімпсона звинувачували у вбивстві колишньої дружини та її коханця. Проте 1995 року кримінальний суд виправдав спортсмена. Тоді актора захищав у суді Роберт Кардаш'ян, батько Кім Кардаш'ян, і Сімпсон вдалося уникнути смертної кари. Але вже за півтора року цивільний суд визнав його провину і зобов'язав Сімпсона виплатити 33,5 млн доларів сім'ям вбитих.

Десять років по тому, все ще перебуваючи під загрозою винесення смертного вироку, Сімпсона було визнано винним у збройному пограбуванні та інших кримінальних злочинах.

У віці 61 року він був ув'язнений і відсидів 9 років у віддаленій в'язниці на півночі Невади, де працював у тому числі прибирачем спортзалу, але у 2017-му був помилований та вийшов на волю.

"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...