Помер зірка серіалів ''Вулиці розбитих ліхтарів'' та ''Бандитський Петербург''

У Санкт-Петербурзі помер актор Олександр Васильєв, відомий ролями в колись популярних російських серіалах "Вулиці розбитих ліхтарів" та "Бандитський Петербург". Про це 2 квітня пише місцевий "5 канал", повідомляють Патріоти України.

Згідно з наведеною інформацією, причина смерті 60-річного артиста наразі невідома.

За роки кар'єри Васильєв довгий час грав на кіностудії "Ленфільм". Так, як пише джерело, 3 квітня відбудеться церемонія прощання з актором. Поховають Васильєва на Смоленському кладовищі.

Серед ролей, які принесли артисту славу, так само були персонажі у проектах "Особливості національного полювання", "Агент національної безпеки", "Чорний ворон" та інші.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...