Помстилася через покарання за прогули: Школярка вигадала огидну історію, через котру чеченець вбив її вчителя

Через маленьку негідницю одна доросла людина поплатилася життям, інша суворим судовим вироком

Французька школярка вигадала історію про те, що її вчитель Семюель Петі демонстрував на уроці карикатури на пророка Мухаммеда, за що був убитий і обезголовлений 18-річним чеченцем, повідомляють Патріоти України з посиланням на пише Independent.

13-річна школярка збрехала своєму батькові, що її вчитель нібито попросив мусульман покинути клас, перш ніж показав дітям карикатуру «оголеного пророка» на уроці, присвяченому свободі слова.

Однак, за словами адвоката дівчинки, в той день вона навіть не відвідувала школу. Її відсторонили від заняття за прогули.

“Вона не наважилася б зізнатися своєму батькові в істинній причині її виключення незадовго до трагедії, яка насправді була пов’язана з її поганою поведінкою», – пише французька газета Le Parisien.

Саме тому школярка придумала історію про те, що її разом з іншими мусульманськими дітьми вигнав з уроку Петі, щоб показувати іншим дітям карикатури.

За даними ЗМІ, батько дівчинки розгорнув “кампанію ненависті” проти вчителя. Він оприлюднив в мережі відео з докладним описом надуманих звинувачень проти Петі й навіть подав у поліцію заяву, звинувативши вчителя в пропаганді ісламофобії. Після цього, вчитель почав отримувати погрози вбивства.

Школярці пред’явили звинувачення в наклепі, а її батька заарештували за «співучасть у терористичному вбивстві» разом з ісламським проповідником.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...