Популярна українська телеведуча розповіла про стосунки з лідером гурту "Бумбокс"

14 років тому прихильники говорили, що пісня Happy End написана саме про неї.

Українська телеведуча Лідія Таран прокоментувала чутки щодо роману з лідером популярного гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком. Лідія Таран належить до тих знаменитостей, які надають перевагу тому, щоб залишати особисте життя подалі від сторонніх очей. Такого ж принципу дотримується Андрій Хливнюк. В ексклюзивному інтерв'ю Катерині Осадчій для програми "Світське життя" телеведуча вирішила розповісти усю правду про їхній "роман", передають Патріоти України.

Зазначимо, раніше, коли чутки про особливі стосунки Андрія та Лідії ширилися мережею, артист не спростував та не підтвердив цю інформацію. Телеведуча впевнена, що в пісні Happy End йдеться не про неї, а взятий лише образ. Проте Таран зазначила, що раніше вони часто зустрічалися на молодіжних вечірках, де Хливнюк виступав.

"Я думаю, що Андрій – митець високого рівня і це просто образи. Я навіть комопзиції цієї не чула. Потім мені хтось сказав: "О, там є пісня про новини". Це було до Мезозойської ери (сміється – LifeStyle 24). Раніше Андрій співав у клубі "Бабуїн". Це був час, коли всі тусять ввечері. Ми були молодими, постійні вечірки концерти, ходили кудись", – прокоментувала Лідія Таран.

Додамо, у пісні Happy End гурту "Бумбокс" (була презентована у 2006 році) є слова: "Ти новини ведеш на якомусь каналі, я точно тобі не пара". Саме через них виникли чутки про романтичні стосунки між Андрієм і Лідією. Тоді вона працювала на "Новому каналі", де була ведучою програми "Репортер".

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...