"Портнов приїхав - я поїхав": Бабченко пояснив, чому залишив Україну

За словами журналіста, він побоюється, що внаслідок реваншу в Україні його можуть видати Росії.

Відомий блогер і журналіст Аркадій Бабченко пояснив своє рішення залишити територію України і оселитись у іншій країні. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Щось я не зрозумію, а чого усі так наполохались? "Якщо Україна вибере "кандидата Х" - я зараз без персоналій, я про загальну тенденцію в країні - я на наступний же день починаю запуск процесу "я звалюю". Рівно півроку тому написано", - написав журналіст.

За словами Бабченка, він побоюється, що внаслідок реваншу в Україні його можуть видати Росії. "Портнов приїхав - Бабченко поїхав. Чим ви тепер незадоволені. Змінили хулігана.

А сидіти і ворожити, почнеться або не почнеться у рамках нової концепції "мир-дружба-жвачка" обмін екстрадиціями - це без мене. Я поки за парканчиком постою. Користуючись втратою управління, Україна зараз просто потоком нашпиговується інсургентами, жодної секунди не сумніваюся", - додав Бабченко.

Він також висловив незадоволення, що журналіст Євген Кисельов майже розкрив, у яку країну він виїхав. "Окреме спасибі хочу передати Євгену Кисельову за те, що він зміг втриматися і не розкрив хоча б уже мою адресу проживання. Кремень, а не людина", - додав Бабченко.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...