Повернення літа в Україну: Синоптик сказала, де на вихідних очікується майже +30

Погода в Україні на вихідних - 21 та 22 жовтня, на частині території прогнозується літня, очікується приблизно +30 градусів, передають Патріоти України.

У суботу у Чернівецькій, Закарпатській, Вінницькій областях, у південній частині прогнозується +21...+27 градусів, а в Одеській області - +25...+30, поділилася синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. За її даними, завтра не очікуються дощі.

"21-го жовтня максимальна температура повітря у більшості областей передбачається у межах +16+23 градуси... І лише крайня північ - північні райони Чернігівщини та Сумщини - будуть свіжими, +8+13 градусів", - зазначила експерт.

За відомостями Діденко, 22 жовтня в нашій державі буде переважали суха погода, і лише у західних регіонах можуть пройти дощі. "Температура повітря в Україні у неділю становитиме протягом дня +18+23 градуси, на півдні до +28, на північному сході +12+16 градусів", - йдеться у повідомленні. Погода в Києві на вихідних прогнозується суха, можливий туман. Очікувана температура повітря: +16...+20.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...