Повертався з заробітків: Названо прізвище одного з українців, загиблих в аварії в Польщі (фото)

В аварії у Польщі загинув 52-річний житель міста Шепетівка Хмельницької області Аль­берт Ку­дін. Про це повідомляє місцеве видання "День за днем", передають Патріоти України.

Чо­ло­вік рей­со­вим ав­то­бу­сом по­вер­тався до­до­му із за­ро­біт­ків. Його се­ред тих, хто за­ги­нув, сьогод­ні опіз­нав один із ро­ди­чів, який на­ра­зі про­жи­ває в Поль­щі, — роз­по­ві­ла дру­жи­на за­гиб­ло­го Ла­ри­са Ку­ді­на.

Аби доп­ра­ви­ти ті­ло чо­ло­ві­ка до­до­му, дру­зі ро­ди­ни ого­ло­си­ли в ме­ре­жі Facebook збір кош­тів. За попередніми висновками слідства, водій рейсового автобуса Познань-Херсон не впорався з керуванням, і автобус знесло у кювет. При цьому шестеро пасажирів загинуло на місці. Ще понад 40 людей одержали травми різного ступеня важкості.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...