Прямо в під'їзді будинку: У Києві повісилася молода дівчина

У Святошинському районі Києва в четвер, 11 березня, в під'їзді будинку, розташованому на вулиці Кільцева дорога, 5, покінчила життя самогубством 21-річна дівчина, повідомляють Патріоти України.

Як розповіло інформоване джерело, вона повісилася, прикріпивши мотузку до поручнів. "Дівчина проживала в орендованій квартирі в одному з районів Києва – сама родом із Житомирської області. Записки на місці події не виявлено. Причини такого вчинку встановлять правоохоронці", – розповів наш співрозмовник.

Зазначимо, що в Україні цього року часто реєструють випадки самогубства. В Одесі на вулиці Академіка Заболотного 4 березня 18-річний хлопець вистрибнув із загального балкона на 15-му поверсі багатоквартирного будинку.

У Закарпатській області в селі Фанчиково 3 березня знайшли повішеною 13-річну дівчинку. Мертвою дитину виявили батьки. Передсмертної записки не було знайдено. Наприкінці лютого в Чернігові 13-річний хлопчик вистрибнув із восьмого поверху будинку. Підліток вижив після падіння. У Дарницькому районі столиці України від 15 лютого з балкона багатоповерхівки випала 13-річна дівчинка. Вона загинула на місці інциденту. На жаль, це неповний список шокуючих самогубств серед молоді та дітей.

Джерело: Обозреватель

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...