Пропонують гроші: У Британії шукають добровольців для зараження коронавірусом

Волонтери будуть перебувати в ізоляції протягом двох тижнів.

У Британії шукають добровольців, які за 3500 фунтів ($ 4500.) будуть готові заразитися коронавірусом, щоб допомогти знайти вакцину від нової хвороби. Про це повідомляє видання USA.one, передають Патріоти України.

Як зазначається, добровольцям доведеться жити в карантині в лабораторії в східному Лондоні, де вони будуть заражені двома поширеними - але набагато менш серйозними - штамами вірусу, який на сьогоднішній день убив більше 3500 чоловік у всьому світі.
Hvivo, компанія, якій належить лабораторія інноваційного центру Queen Mary BioEnterprises в Уайтчепелі на сході Лондона, заразить групу з 24 добровольців штамами вірусу 0C43 і 229E. Вважається, що вони викликають дуже легкі респіраторні симптоми і набагато менш серйозні, ніж "вбивця" Covid-19. Очікується, що вакцина, яка може боротися з цими штамами, зможе зупинити коронавірус, що покладе край глобальній паніці.
Волонтери будуть перебувати в ізоляції протягом двох тижнів. Їх дієта також буде обмежена. Найбільш ефективні ліки і вакцини будуть потім застосовуватися на реальних пацієнтах.
Плани Hvivo повинні бути узгоджені з Агентством з регулювання лікарських засобів і виробів медичного призначення Великобританії до початку тестування. Цей експеримент є частиною всесвітньої гонки за $ 2 мільярди з пошуку вакцини від смертельно небезпечного вірусу. Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) заявила, що в розробці знаходиться більше 20 вакцин проти Covid-19. Експеримент Hvivo привернув увагу китайських фармацевтичних фірм, які будуть вкладати гроші в дослідження.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...