Прощавайте, місіс Хадсон: Померла зірка серіалу "Шерлок"

Британська актриса Уна Стаббс, знайома українцям за роллю місіс Хадсон в серіалі "Шерлок", померла у віці 84 років, повідомляють Патріоти України.

"Мама тихо померла сьогодні в оточенні своєї сім'ї в Единбурзі. Ми просимо конфіденційності та розуміння в цей найважчий і сумний час", - йдеться в заяві її сім'ї.

За словами агента актриси, перед смертю Стаббс кілька місяців боролася з невказаною хворобою. Кар'єру Стаббс починала як танцівниця, поки в 1969 році на телебаченні не вийшов фільм "Допоки смерть не розлучить нас", в якому вона зіграла одну з другорядних ролей. Згодом вона знялася в десятках інших серіалів і телефільмів (зокрема, "жителі Іст-Енду", "Міс Марпл Агати Крісті").

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...