Причини назвали дуже різні: У Чехії і Німеччині скасували концерти Ані Лорак

Концерти опальної співачки Ані Лорак, які та планувала дати в Німеччині та Чехії, не відбудуться. Про офіційне скасування її виступів у рамках туру "The Best" повідомили сайти, які раніше продавали на заходи квитки. Однак причини називають різні, зазначають Патріоти України.

"У зв'язку з нестабільною геополітичною ситуацією організатор змушений перенести концертний тур групи Ані Лорак на 2023 рік", - йдеться в одному повідомленні.

А так аргументували скасування виступів путіністки на іншому сайті: "У зв'язку з посиленням поширення коронавірусної інфекції, організатор змушений перенести запланований тур".

На офіційному сайті зірки також відсутня інформація про те, що ці заходи відбудуться. Хоча раніше афіші були.

Зазначимо, що концерти Лорак повинна була давати в цих країнах в період з 21 жовтня по 3 листопада. Це вже не перше скасування її концертів. Нещодавно через обурення українців в Європі вже було скасовано її виступи в Празі.

Лорак про війну в Україні

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну зірка не висловилася на підтримку своєї Батьківщини. З'явилася інформація про те, що вона покинула РФ, проте незабаром її знову помітили в Москві, де вона продовжує жити і працювати.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...