Прихильники в шоці: Зірка популярного дитячого серіалу пішла працювати... у фільми для дорослих

Зірка серіалів для дітей і підлітків Мейтленд Ворд розповіла, що стала порноактрисою, адже закохалася в сценарій фільму Drive, в якому згодом знялася. Про це вона розповіла в інтерв'ю Intouch Weekly, передають Патріоти України.

Ворд знялася у фільмі для дорослих під назвою Drive. Актриса пояснила, що як тільки побачила сценарій, відразу ж захотіла брати участь у виробництві картини. «Він дуже добре написаний. В ньому стільки різних тем», - поділилася Ворд. У фільмі її героїня спочатку постає невинною, а потім стає все більш і більш розкутою. «Я робила речі, про які в минулому і не подумала би. Всі ці збудливі ситуації, які вважаються табу», - розповіла актриса.

Вона також зазначила, що її рішення піти в порно не було спонтанним. Вона почала замислюватися про це, коли захопилася косплеєм. За словами Ворд, їй завжди подобалося носити сексуальні вбрання і відчувати на собі погляди людей.

Ворд стала відомою після ролі в сіткомі для дітей і підлітків «Хлопець пізнає світ», який виходив в ефір на телеканалах ABC і Disney. Вона також знялася в таких фільмах і серіалах, як «Білі ципочки» і «Правила спільного життя».

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...