Публіка обурена: У популярному серіалі Netflix дали роль росіянину (фото)

В одному з найуспішніших підліткових серіалів стрімінгової платформи Netflix Еліта гратиме росіянин. Роль дісталася уродженцю міста Тула, моделі Глібу Абросимову. Після анонсу за його участю в Instagram спалахнув скандал, передають Патріоти України.

У мережі вже вибухнув скандал із цього приводу. "У той час, коли багато українців втратили роботу, Еліта вирішила найняти російського актора для свого серіалу. Поясніть", "Коли Росія обстрілює ракетами українські міста, вбиває людей (створює геноцид), підтримувати російських акторів неприпустимо", "Поки українці страждають від Росії, ви вирішили взяти російського актора. Молодці, респект!" "Що б ви сказали українцям, яких щодня вбивають росіяни і які бачать, що ви продовжуєте співпрацювати з росіянами? Як вам не соромно", - пише публіка.
Земляки Абросимова, своєю чергою, стали на бік актора, який, до речі, з'явиться у сьомому сезоні серіалу. Також відомо, що 22 лютого Абросимов фотографувався в російській лазні в рідній Тулі. Однак більше у РФ на зйомках не світився. Netflix не відреагували на прохання суспільства усунути росіянина від зйомок.

Чи потрібно оновлювати дані військовозобов'язаним після 18 травня, якщо вони актуальні - роз'яснення

понеділок, 6 травень 2024, 6:28

18 травня набере чинності закон про мобілізацію, він передбачає, що всі військовозобов'язані повинні оновити свої військово-облікові дані. Однак вже зараз виникає багато запитань стосовно цього. Одне з них - чи потрібно оновлювати дані, якщо вони не зм...

"Вбивця" Google виходить 9 травня: Що відомо про нову пошукову систему

понеділок, 6 травень 2024, 5:58

У міру загострення "війни штучного інтелекту" між Google Gemini і Microsoft ChatGPT з'явилися чутки про те, що 9 травня 2024 року з'явиться нова пропозиція для веб-пошуку, яка функціонує на основі ChatGPT. Це також може стати викликом для домінуючого п...