Раптово повернувся до квартири: Як вдалося вижити чоловікові, сім’я якого загинула під час атаки на Львів

Ярослав Базилевич, дружина якого з трьома доньками загинули внаслідок атаки на Львів сьогодні вранці, вижив завдяки тому, що повернувся до квартири взяти води. У цей час його сім'я перебувала на сходовій клітці будинку. Про це заявив полковник ГУ ДСНС у Львівській області Микола Гуменюк, повідомляють Новини.LIVE, передають Патріоти України.

За його словами, під завалами будинку опинились люди, які були на сходах в момент удару. Вони впали вниз разом зі сходовою кліткою. "За попередньою інформацією, чоловік був разом із ними на сходовій клітці. Однак вирішив повернутися до квартири, щоб взяти води. І це його врятувало, але це зі слів очевидців", - розповів рятувальник.

У Першому територіальному медичному об'єднанні Львова повідомили, що наразі чоловік перебуває в офтальмологічній операційній. Після хірургічного втручання медики зможуть розповісти про стан чоловіка більше.


Ще й заявив, що мріє про зйомки в РФ: Культовий голлівудський актор обурив українців перекладом російського прислів'я (відео)

середа, 4 вересень 2024, 21:43

Голлівудський актор Віллем Дефо виклав відео, як він переклав англійською російське прислів'я, і потрапив під хвилю хейту з боку українців. Своє обурення українці висловили в соцмережі Х, передають Патріоти України. Так, Дефо зачитав прислів'я "Хороша ...

Історія короля Артура отримала питомий аргумент на справжність завдяки новому відкриттю археологів у Шотландії (фото)

середа, 4 вересень 2024, 21:05

Легенда про Артура нероздільна від Мерліна: знайти головного чаклуна королівства означає практично підтвердити існування легендарного короля Британії. Археологи виявили давні поховання та залишки укріплень у регіоні Твіддейл на півдні Шотландії, які мо...