"Реагує, як чоловік": Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на появу сестрички (відео)

За словами співачки, вона обговорює серйозні теми з сином, дає йому можливість висловитися і прислухається до його думки.

Популярна співачка Тіна Кароль, яка заявила про готовність усиновити дитину, розповіла про реакцію 11-річного сина Веніаміна на можливе поповнення в родині. Цю тему артистка обговорила в програмі ЖВЛ на «1 + 1», передають Патріоти України.

За словами Тіни, вона обговорює серйозні теми з сином, дає йому можливість висловитися і прислухається до його думки. Каже, що поки Веня приймає новини про появу сестрички чи братика без особливого ентузіазму. «Сестричку або взагалі дітей він поки що сприймає так: вони будуть брати його речі. Я думаю, ми доростемо до цього питання», - розповіла з посмішкою Тіна.

Вона додала, що син серйозніше сприймає появу чоловіка в житті зіркової мами. «А ось чоловік... Тут вже є конкуренція. Ми піднімаємо цю тему, він або не бачить поки що людину, яка, на його думку і відчуття, була би сильнішою за нього. Хоч він і маленький, він оцінює, як чоловік. Я дуже тонко дивлюся на ці речі і дозволяю йому висловлювати всі свої думки», - сказала Тіна Кароль.

Тіна раніше говорила, що в її житті є тільки один чоловік - її син. Зараз співачка готова будувати нові відносини. «Я допускаю таку думку. Дуже складно зараз про це говорити. Потрібно закохатися, щоб реально це сталося. Я можу закохатися, так. Час покаже, чи зможу я. Я зараз така серйозна, розповідаю це, а потім - не зможу», - зізналася Тіна.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...