Резонанс тижня. Довго приховував від усіх: Названо причину смерті Михайла Жванецького

Помер Михайло Жванецький. Сатирикові було 86 років. Минулого місяця він оголосив про припинення публічних виступів, адже менше року тому йому діагностували рак, передають Патріоти України.

Про діагноз знаменитий сатирик дізнався ще до Нового року, після чого відправився на батьківщину в Одесу, а відразу після повернення його направили в лікарню.

Цю інформацію також підтвердив його концертний директор Олег Сташкевич. Жванецький у жовтні припинив концертну діяльність через вік і втрату працездатності.

На початку 2020-го повідомлялося, що народний артист був госпіталізований в лікарню, для того, щоб негайно почати лікування. Йому діагностували рак.

Який саме вид онкології у гумориста, не повідомлялося. Відомо було тільки, що це не сама агресивна форма раку. Попри сприятливий прогноз лікарів, сатирик так і не зміг відновитися. "Він досить активний, хоча всім помітно пригнічений настрій", - говорили тоді близькі Жванецького.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...