Резонанс тижня. Мати в цей час була поряд: Дитина чотири хвилини пролежала на дні басейну перш, ніж її помітили (відео)

Медичним працівникам дивом вдалося за допомогою штучного дихання в кінці кінців повернути малюка до життя.

Поліцейський департамент міста Лівонія (американський штат Мічиган) опублікував в соцмережі Facebook відео, записане камерою спостереження в місцевому готелі. У басейні, де в цей час купалося досить багато людей, потонув залишений без нагляду дворічний хлопчик, передають Патріоти України.

На відео видно, що дитина спочатку бовтається, намагаючись тримати голову над водою, а потім поступово йде на дно і лежить там близько чотирьох хвилин. Ніхто з оточуючих цього не помічає. Зрештою по краю басейну пройшла дев'ятирічна дівчинка, яка помітила, потонувшого хлопчика і покликала свою хресну. Жінка кинулася у воду і витягла дитину, яка була в несвідомому стані.

На щастя, поруч випадково опинилися дві медсестри - в готелі якраз в цей час проходила конференція медичних працівників. Жінкам дивом вдалося за допомогою штучного дихання в кінці кінців повернути малюка до життя.
Повідомляється, що мати дитини, якого рятували чужі люди, в цей час також перебувала в басейні. Зараз вирішується, чи будуть їй пред'явлені звинувачення в зневазі батьківськими обов'язками.
Дівчинка, її хрещена і обидві медсестри представлені до спеціальної нагороди, яка буде їм вручена в поліції.
Поліцейський департамент Лівонії попереджає, що утоплення - найбільш поширена причина загибелі дітей у віці від року до чотирьох років - якщо не брати до уваги смертей, обумовлених вродженими дефектами. І закликає батьків стежити за своїми дітьми, коли вони знаходяться у воді.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...