Резонанс тижня. "Опинився в одному кросівку, штанях і сорочці на морозі": У Києві на смерть замерз двірник з Індії - чоловіка не пустили додому (фото)

У Києві на смерть замерз двірник з Індії, якого звільнили і не пустили додому. Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Трагедія сталася за адресою вулиця Героїв Космосу, 1. Саме там знайшли тіло чоловіка. Він два роки працював місцевим двірником. Однак напередодні ЖЕК звільнив його і вигнав з приміщення в підвалі, де він жив.

Місцеві жителі розповіли, що двірник з Індії був госпіталізований з аневризмою. Два дні він пролежав без свідомості під крапельницею, після чого повернувся додому. Але ЖЕК чоловіка через втрату на час працездатності звільнив, підвал закрив на ключ і не пустив туди двірника навіть забрати особисті речі.

"Якимось чином чоловік опинився в одному кросівку, штанях і сорочці, з перемотаною головою. Гроші, телефон, речі - в закритому підвалі. В результаті після морозної ночі двірника знайшли мертвим в покинутому автобусі без вікон", - написали в ресурсі.

У групі "Борщагівка" в Facebook пишуть, що трагедія сталася 15 січня. Двірникз Індії жив у підвалі, який не байдужі люди допомогли йому переобладнати в житлове приміщення. У той же час ЖЕК йому платив лише 20% зарплати, але він був радий і таким грошам.

Небайдужі після виписки Аптара з лікарні намагалися його знайти. У медустанові говорили, що він ще там. Сам індус за допомогою не звертався, а пішов ночувати в старий автобус. Він замерз - в цей час температура повітря становила -17 градусів.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...