Британські вчені порадили включити в раціон харчування яблука усім бажаючим зменшити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти України.
Медики підкреслюють, що високий вміст калію і заліза в яблуках допомагає зміцнити імунітет і уникнути хвороб серця.
Дослідження показало, що любителі яблук в середньому страждають від захворювань серцево-судинної системи на 12% рідше за інших людей.
За словами фахівців, зелені яблука надзвичайно корисні при анемії, а червоні знижують ймовірність гіпертонії.
У Кривому Розі до 1 року та 6 місяців тримання у дисциплінарному батальйоні ЗСУ засудили військового по мобілізації, який відмовився виконати наказ командира та відбувати на позиції поблизу Часового Яру. Про це йдеться у вироку Довгинцівського районног...
Народна депутатка України Наталія Піпа заявила, що подала депутатське звернення до СБУ та Національної поліції з проханням надати правову оцінку висловлюванням блогерки із Дніпра Анни Алхім, і після цього їй почали надходити дзвінки з погрозами. Про це...