"Росія звільнила Сирію від американців": В Одесі таксист шокував пасажирку заявами про "нацистів" та "ракети США"

В Одесі таксист одного із сервісів оскандалився пропагандистськими заявами про "нацистів-фашистів" в Україні та "американські ракети", які летять на мирні міста. Відео з проросійським водієм записала його пасажирка та опублікувала в соцмережах, передають Патріоти України.

Дівчина повідомила, що лише попросила вимкнути російську музику, але натомість отримала порцію пропагандистської маячні. "Ви мене утискаєте. Ну, ви мені розказуєте, що мені в моїй країні робити. Я - українець. Я в Одесі виріс і все життя розмовляю російською. Якби ви сказали, що не слухаєте російські пісня, я б відмовився від замовлення", - заявив водій.

Дівчина зауважила, що Росія запускає ракети по будинках українців, саме тому вона відмовляється від всього російського, зокрема і музики. Однак водій здивував ще більше.

Водій: Так, вони не від них (не з РФ - ред.). Вони з Америки (летять - ред.). Америка... Вона все життя війни починає.

Пасажирка: А Росія на Сирію не нападала?

Водій: Росія Сирію звільнила від американців.

Пасажирка: А чого ви не поїдете просто в Росію?

Водій: Із задоволенням, якби випустили, я б поїхав.

Пасажирка зауважила, що водій раніше переконував, нібито живе "у своїй країні". На це він відповів, що це вже "не його країна", бо тут живуть "нацисти і фашисти".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...