Росіянин обригав туалет: Стали відомі подробиці бійки між гравцями "Миная" і клубу РФ (відео)

Стало відомо, з чого почався конфлікт між футболістами закарпатського "Миная" та ярославського "Шинника" в турецькому готелі, який потім переріс у масову бійку за участю гравців обох команд. Подробиці скандальної ситуації повідомив Telegram-канал БОМБАРДИР, передають Патріоти України.

За інформацією джерела, нападник "Миная" Данило Колесник заступився за прибиральницю, якій у стані алкогольного сп'яніння нахамив росіянин.

Стверджується, що футболіст "Шинника" обригав туалет. Після цього громадянин країни-агресорки почав поводитися неадекватно щодо жінки, яка працює в готелі. Колесник за неї заступився і розпочалася бійка.

Раніше повідомлялося, що після цього постраждалий росіянин привів одноклубників розбиратись до представників "Миная". Все закінчилося масовою бійкою за участі футболістів та працівників обох команд.

За попередніми даними, внаслідок масової бійки четверо гравців російського клубу з травмами опинилися в медпункті. Найближчим часом російський клуб виселять з турецького готелю.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...