РосЗМІ були в істериці: Відомі російські актори почали свій виступ у Ризі зі слів "Слава Україні!" (відео)

Відомі російські актори Чулпан Хаматова і Анатолій Білий, які підтримали Україну і засудили звірства Кремля, під час свого виступу в Ризі виголосили "Слава Україні!". Це не залишилося непоміченим, і в росЗМІ їх тут же гостро розкритикували, передають Патріоти України.

Telegram-канал "Абзац", який і опублікував фрагмент виступу знаменитостей, написав наступне: "Пам'ятаєте новину про кабаре Петрушевської з Білим і Хаматовою? Спецагент "Абзацу" в Ризі сходив на виставу. Можливо, тепер йому потрібна допомога психіатра. Виступ розпочався з бандерівської промови "Слава Україні". Потім близько 1,5 години Хаматова і Білий монотонно читали текст з суфлера. Іноді їх перебивав звук поїзда, за що йому велике спасибі".

В інших російських ЗМІ також писали про "неякісний виступ" і "розчарованих глядачів". Чулпан Хаматова і Анатолій Білий на це ніяк не відреагували.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...