Розплата була швидка: У Таїланді чоловіка, що влаштував погром у храмі, проштрикнула статуя Будди

У Таїланді статуя Будди пронизала груди чоловіка, який напав на ченця і влаштував погром у храмі, передають Патріоти України.

Трагічний випадок стався у провінції Чонбурі. До поліції звернулися мешканці району Банбунг. Вони розповіли, що людина на ім'я Ік накинувся на ченця на ім'я Бест у буддійському храмі. За словами очевидців, Ік перебував під впливом наркотику. Крім того, він був приятелем Беста і кілька днів прожив у храмі.

Поліціянти, які прибули на місце, виявили, що агресивний чоловік замкнувся в головній залі святилища і почав руйнувати там статуї. Певний час із ним намагалися зв'язатися телефоном, але безрезультатно. Тоді правоохоронці вирішили взяти помешкання штурмом. Усередині вони виявили Іка, який лежав на підлозі у калюжі крові. На ньому лежала голова статуї Будди, її гострий головний убір проштрикнув чоловіку груди. Медики не змогли йому допомогти.

Слідчі вважають, що Ік спробував залізти на найбільшу статую у храмі, щоб зруйнувати її, проте послизнувся і напоровся на гострий виступ на голові статуї.

Бест зізнався, що забезпечив приятеля наркотиком, і сказав, що складає з себе духовний сан через свою провину. Він також сказав, що Ік прийняв заборонену речовину і згодом накинувся на нього. Монах сховався в одному з внутрішніх приміщень, а його приятель почав трощити статуї.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...