Садистка не була вихователем офіційно: Нові подробиці скандалу зі знущанням над дитиною на Київщині

Стали відомі нові подробиці жахливого випадку на Київщині, де в одному з опікунських закладів Фастівського району 51-річна жінка, яка виконувала обов’язки виховательки, познущалась з 9-річної дівчинки, передають Патріоти України.

Нагадаємо, як повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, в цьому закладі правохоронці виявили на тілі дівчинки декілька січених ран. Попередньо з’ясувалося, що їх завдала жінка, яка допомагала співробітникам закладу на добровільних засадах. Тепер всі 19 дітей, вихованців цього закладу, направлені на обстеження до лікарень для повного з’ясування всіх обставин.

За даними правоохоронців, скандальна подія сталась в селі Мотовилівка. "Жінка виконувала обов’язки вихователя, але вона була неофіційним вихователем. Маємо та перевіряємо інформацію, що постраджала ще одна дитина. Про мотиви побиття дитини є наступні дані: ця жінка задавала дитині уроки, дівчинка не хотіла їх виконувати, після чого жінка наказала іншій дитині зірвати лозину, взяла цю лозину та почала бити. Била до крові. Інша дитина намагалася захистити, але і сама постраджала. Зараз всі діти знаходяться в лікарні на обстеженні. Про побиття дитини поліції стало відомо від одного з опікунів, після чого поліція негайно відреагувала", - повідомили джерела в МВС.

До цього правоохоронці додають, що перевіряється інформація про те, що ця історія має певне релігійне підґрунтя. Своєю чергою, в пресслужбі ГУНП в Київській області повідомили, що 51-річну уродженку Києва затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Запобіжний захід визначить суд. Наразі за фактом катування слідчі, за процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури, повідомили кривдниці про підозру. Їй загрожує до 6 років позбавлення волі.

Джерело: ТСН.ua

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...