"Сдохнете обе, ты и твоя мама": Київська "відьма" погрожувала "знищити магією" слідчу (фото, відео)

Олена Лоран (справжнє ім'я Олена Дюрцька) – 31-річна українська блогерка й телеведуча. Вона позиціонує себе як "відьму" і займається "магічними" консультаціями фоловерів.

Київська блогерка Олена Лоран погрожувала слідчій і "прокляла" її за те, що працівниця правоохоронних органів зібрала вдосталь доказів, щоб посадити чоловіка Лоран за хуліганство. За фактами погроз і переслідування поліція Київської області повідомила блогерці про підозру. Про це повідомила прес-служба правоохоронців на офіційному сайті, передають Патріоти України.

Сама Лоран винною себе не вважає й назвала ситуацію "свавіллям". Як стверджують копи, Лоран два місяці переслідувала слідчу Києво-Святошинського відділку поліції. "Користуючись своєю публічністю в соціальних мережах", жінка намагалася залякати правоохоронця, щоб та ухвалила позитивне рішення у кримінальній справі проти чоловіка блогерки.

У наданому поліцією листуванні видно, що жінка погрожувала "знищити" слідчу.

Чоловіка блогерки звинувачували в порушенні ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК. Після того як слідча повідомила йому про підозру, Лоран почала залякувати жінку своїми "магічними здібностями", психологічно тиснути й надсилати на особистий номер мобільного телефону текстові й голосові повідомлення з погрозами життю та здоров'ю.

31-річну блогерку підозрюють за ч. 1 ст. 343 (Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця).

Їй загрожує штраф до 1700 грн, виправні роботи на термін до одного року або арешт на термін до трьох місяців.

На своєму YouTube-каналі Лоран досить різко висловилася про ситуацію. Вона стверджує, що її чоловік не винен, а до неї додому вручати підозру приїхали "10 спецназівців".

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...