"Це талановито, красиво і музично": Скандальний Сергій Сосєдов присвоїв славу популярного українського гурту... Росії (відео)

Російський та український журналіст, музичний критик Сергій Сосєдов заявив, що вважає відому поп-групу Artik & Asti російською. Про це він сказав в своєму інтерв'ю на youtube-каналі "Ходят слухи". Крім того, знаменитість додав, що йому самому дуже подобаються пісні цих виконавців, передають Патріоти України.

"Це талановито, красиво і музично. У нас в ротації багатьох радіостанцій Artik & Asti. Я вважаю, що це російські артисти, тому що вони багато звучать у нас", – пояснив свою точку зору музичний критик. Відзначимо, що Artik & Asti – українська поп-група, заснована в 2010 році продюсером і виконавцем Артемом Умрихіним. До складу групи входять два артиста: Artik і Asti.

Артем перебував у пошуку солістки, коли планував створити новий колектив. За щасливим збігом обставин він натрапив на запис виконавиці Анни Дзюби і запропонував їй співпрацю. У музичній студії в Києві вони записали свою першу спільну композицію.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...