"Шахтар" отримав суперників у групі Ліги чемпіонів

На груповому етапі Ліги чемпіонів 2022/23 донецький "Шахтар" зустрінеться з мадридським "Реалом", німецьким РБ "Лейпциг" і шотландським "Селтіком". Про це свідчать результати жеребкування, передають Патріоти України.

Жеребкування відбулося ввечері 25 серпня у Стамбулі. Місцевий "Олімпійський стадіон Ататюрка" прийме фінал Ліги чемпіонів 2022/23 у червні.

Перед жеребкуванням "Шахтар" потрапив до 3-го кошику за клубним рейтингом УЄФА. Це унеможливило зустрічі "гірників" із дортмундською "Боруссією", "Зальцбургом", італійськими "Інтером" і "Наполі", португальськими "Бенфікою" і "Спортінгом", а також леверкузенським "Байєром".

"Шахтар" потрапив до групи F. Там суперниками "гірників" стануть мадридський "Реал", німецький РБ "Лейпциг" і "Селтік" із Глазго. Стартовий тур групового етапу призначений на 6-7 вересня, останній – на 1-2 листопада. Календар матчів українського гранда з'явиться згодом.

Торік "Шахтар" потрапив до квартету з мадридським "Реалом", "Інтером" і тираспольським "Шерифом". Український гранд набрав усього 2 очки та несподівано фінішував останнім у групі.

Склад усіх груп Ліги чемпіонів 2022/23:

Група A: "Аякс", "Ліверпуль", "Наполі", "Рейнджерс"
Група B: "Порту", "Атлетіко", "Байєр", "Брюгге"
Група C: "Баварія", "Барселона", "Інтер", "Вікторія" Пльзень
Група D: "Айнтрахт", "Тоттенхем", "Спортінг", "Марсель"
Група E: "Мілан", "Челсі", "Зальцбург", "Динамо" Загреб
Група F: "Реал", РБ "Лейпциг", "Шахтар", "Селтік"
Група G: "Манчестер Сіті", "Севілья", "Боруссія" Д, "Копенгаген"
Група H: "Парі Сен-Жермен", "Ювентус", "Бенфіка", "Маккабі" Хайфа

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...