"Шалений Макс "по-макіївськи": Мережу шокувало відео вивезення металобрухту в "ДНР" (відео)

В окупованій Макіївці ( "ДНР") серед білого дня чоловік на мотоциклі вивозив металобрухт і потрапив на відео, передають Патріоти України.

У мережі ролик блискавично розійшовся і його вже порівняли з кадрами з фантастичного фільму "Божевільний Макс". Ролик опублікував в Twitter представник України в Тристоронній контактній групі Денис Казанський. "Транспортування металобрухту в Макіївці. Чисто дизельпанк", – сказано в повідомленні.

У мережі ролик викликав ажіотаж, користувачі припустили, що це розкрадають залишки якогось виробництва, яке окупанти віджали у 2014 році.

"Судячи з того, що на мотузці волочиться промислова вентиляція, схоже залишки виробництв розбирають", "Ще років 5 російської окупації і там буде епоха постапокаліпсис", "Шалений Макс" відпочиває", "Шалений Макс "по-макіївськи," "Зараз знесуть всі заводи, шахти вивезуть метал і... тоді як казав Путін, називатиметься ця частина русского міра – "дике поле", "Mad Max 2020", "Головне на "народну ДАІ республіки" не напоротися", "Тепер усім видно, що дуже добре налагоджена логістика гірничо-металургійного комплексу "ДНР", – іронізують в мережі.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...