Ще один Захисник пішов на небо: На Донбасі помер 51-річний боєць зі Львівщини (фото)

У зоні проведення операції Об’єднаних сил 11 серпня помер 51-річний військовий Олександр Орос з Новояворівська Львівської області. Про це у Facebook повідомила Новояворівська міська рада, передають Патріоти України.

«Вчора, 11 серпня, у зоні проведення операції Об’єднаних сил помер 51-річний новояворівчанин – Олександр Васильович Орос, рядовий 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила. В Олександра залишилась мати», – йдеться у повідомленні.

Новояворівська міська рада висловлює співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Олександра. Деталей його смерті наразі не повідомляють. Інформацію щодо чину похорону Ороса обіцяють повідомити згодом.

Натомість у штабі Об’єднаних сил розповіли деталі. «Смерть бійця не пов'язана з веденням бойових дій. Він помер через погіршення здоров'я», – сказали 24 каналу у штабі Об’єднаних сил. Військові додали, що причиною смерті Ороса стала тромбоемболія легеневої артерії. Відомо, що боєць був рядовим 24-й окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...