"Щоб він нашу Лавру не ображав": В УПЦ МП заявили, що молилися за президентство Зеленського (відео)

Митрополит УПЦ Московського патріархату заявив, що молився за президентсво глави держави Володимира Зеленського ще до виборів. Про це один із священиків УПЦ МП розповів у зверненні, що записав на відео, передають Патріоти України.

За його словами, духовенство та парафіяни молилися за президента Зеленського, тож тепер просять "не ображати Лавру".

На тлі подій в УПЦ МП та Київо-Печерській Лаврі священик розповів, що перемогу Зеленського на виборах йому "відкрив Бог". Після цього він із парафіянами почав молитися за нового президента.

"У цій обителі я молився і прохав Бога, щоб Господь відкрив мені, хто стане новим президентом. Мені Господь відкрив, що буде президентом Володимир Зеленський. Володимир буде президентом", - розповів митрополит.

Дізнавшись новину, митрополит зателефонував "другу Михайлу" та повідомив про пророцтво. "Володимир сказав у радості: "Якщо мене оберуть, я навіть похрищусь". Я всім це розповів. Всі брати монастиря, прихожани, всі молилися, щоб Володимир Зеленський став президентом", - розповів священик УПЦ МП. Він також додав, що за Зеленського молилися, "щоб він нашу Лавру не ображав".

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...