Щось пішло не так: Під Києвом п'яна жінка влаштувала небезпечну ДТП і намагалася втекти з місця (фото)

У спальному районі міста Борисполя (Київська область) водійка авто Kia Mohave в стані алкогольного сп'яніння скоїла наїзд на пішохода і спробувала втекти з місця аварії. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Київської області, опублікувавши фото порушниці, передають Патріоти України.

Як сказано в повідомленні, водійку, яка влаштувала небезпечну ДТП, затримали до приїзду поліції очевидці цієї аварії. "У присутності двох свідків правоохоронці провели огляд на стан сп'яніння. Результат - 1,16 проміле алкоголю в крові", - повідомили поліцейські.

За керування транспортним засобом в нетверезому стані і порушення ПДР, що спричинило аварію, патрульні поліцейські склали на жінку адміністративні протоколи. Крім того, винесено постанову за керування автомобілем без відповідних документів. Автомобіль порушниці евакуювали на майданчик тимчасового зберігання транспортних засобів.

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...