Шість спалень, три ванні кімнати, кухня та величезний хол: Новозеландець створив стильний особняк з... 12 вантажних контейнерів (фото)

Будинок мрії можна побудувати і з нічого.

Житель Нової Зеландії змайстрував з вантажних контейнерів розкішний двоповерховий будинок, який володіє неперевершеним стилем та обладнаний за останнім словом техніки, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Особняк вже виставлений на продаж на сайті інтернет-аукціону Trade Me. Котедж включає в себе кілька зон: шість спалень, три ванні кімнати, кухню та величезний хол. Ви тільки погляньте на цю диво-споруду, яка зроблена з потворних металевих коробок.

Щоб побудувати такий будинок, чоловік купив 12 вантажних контейнерів за ціною від трьох до десяти тисяч доларів за кожен. Він змайстрував каркас, встановив вікна та пофарбував будинок в чорний колір, що додало особняку вельми стильний вигляд. Зсередини будинок виглядає не менш стильно.

На території є басейн, доступ до якого здійснюється через скляні автоматичні двері, а також гараж.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...