"Шрами прикрашають": Гуморист Віктор Розовий показав свою голову без капелюха з жахливими слідами поранення на фронті та звернувся до побратима, який врятував йому життя (фото)

Відомий український гуморист та зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий, який ледь не загинув на фронті, показав шрами на голові та подякував своєю рятівнику.

Після осколкового поранення він довгий час лікувався та робив операцію. Зараз чоловік активніше почав ділитися станом свого здоров'я та продемонстрував в Instagram наслідки після трепанації черепа.

"Шрами прикрашають чоловіка, а шрами від трепанації?" - написав з гумором Розовий та показав свою голову.

Також з нагоди професійного свята медиків, яке було вчора, 27 липня, він звернувся до чоловіка, який врятував йому життя після поранення.

"Патрік, вітаю з Днем медика. Не знаю, чи ти позіціонуєш себе медиком, але ти точно один з найважливіших медиків в моєму житті. Дякую, що врятував", - наголосив гуморист та опублікував їхнє спільне фото.


Що відомо про Віктора Розового

Віктор Розовий від початку повномасштабної війни вирішив стати на захист України та пішов в ЗСУ. Він служив у складі 3-ї ОШБр. Проте після виконання бойового завдання отримав серйозне поранення голови. Понад два тижні чоловік перебував у важкому стані і лікарі боролися за його життя.

Дружина гумориста Ольга зазначала, що як тільки йому стане краще, то чоловіка будуть лікувати за кордоном. Зараз він ще проходить реабілітацію.

Знак з неба? Блискавка вдарила у росіян біля "храму збройних сил РФ" (відео)

неділя, 28 липень 2024, 18:00

У неділю, 28 липня, у Підмосков'ї на площі перед головним храмом-"капищем" збройних сил армії окупантів блискавка влучила у кількох росіян, передають Патріоти України . За інформацією російських пропагандистських видань, на площі перед "капищем" армії...

Закрутять гайки всім? У Міноборони пояснили, які завдання будуть у військової поліції

неділя, 28 липень 2024, 17:43

Військова поліція працюватиме за схожими принципами з Військовою службою правопорядку (ВСП), але з розширеними повноваженнями. Про це розповів уповноважений Міноборони з питань військової поліції Ілля Костін, передають Патріоти України. Основні функції...