Штрикнули тричі: У Києві військовослужбовця поранили ножем, нападник невідомий, - поліція

ГУ Національної поліції у місті Києві повідомило про напад на військового, який стався у центрі столиці увечері 19 жовтня. Чоловіка виявили посеред вулиці і доправили до лікарні. Нападників поки що не відшукали. Про деталі події розповіла пресслужба Нацполіції на сторінці Facebook, передають Патріоти України.

У дописі вказано, що подія сталась неподалік від Ботанічного саду ім. акад. О.В. Фоміна на вулиці Назарівській. Близько 22 год. 19 жовтня поліцейські отримали повідомлення про виявлення пораненого військовослужбовця посеред історичного центру Києва.

Прибувши на місце, патруль виявив чоловіка з трьома ножовими пораненнями. Громадянина доправили до лікарні, ідеться у пояснення пресслужби. Деталей щодо особи постраждалого не повідомляють — на сьогодні не відомо ні його ім'я, ні звання чи рід військ, ні причина, через яку його вдарили ножем.

Подія в Києві: деталі

Поліцейські провели попереднє розслідування на місці нападу, вказала пресслужба. Слідчо-оперативна група з'ясувала, що чоловік перебував на території ботанічного саду, коли на нього напала група невідомих. Невідомі завдали три удари ножем і втекли.

Наразі слідство продовжується: проглядають записи з камер спостережень, опитують свідків. ГУ Нацполіції Києва звертається до громадян, які щось знають про подію у столицю — просять зателефонувати на 102 або в чергову частину Шевченківського району (044) 486-03-06.

Зазначимо, у одному з київських пабліківвідшукались світлини з можливого місця подій. Деталі не видно, але у кадр потрапили двоє правоохоронців, які перебувають на місці злочину, обтягнутого стрічкою.

Пресслужба повідомила, що за фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу — умисне тяжке ушкодження. Винуватці, коли їх відшукають та притягнуть до відповідальності, можуть опинитись у в'язниці на термін до восьми років.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...