Смерть дитини в дитсадку Запоріжжя: Підозрювану няню сильно побили в СІЗО, вона звинувачує родину загиблої дівчинки

За словами обвинуваченої, побиття сталося перед виїздом до суду.

На судовому засіданні в Шевченківському райсуді міста Запоріжжя 51-річна вихователька нелегального дитячого садка Ірина Суханова, яку підозрюють у вбивстві дитини, повідомила про її побиття в слідчому ізоляторі. Про це стало відомо з трансляції, яка велася з залу судових засідань, передають Патріоти України.

Про нанесення тілесних ушкоджень заявив адвокат Ірини Суханової, попросивши забезпечити своїй підзахисній захист і відправити матеріали на медичну експертизу. За словами обвинуваченої, побиття сталося перед виїздом до суду. "На камерах все зафіксовано і я думаю, що там все чутно і видно все добре", - стверджувала Ірина Суханова, показуючи при цьому на свій лоб.

У відповідь сторона звинувачення і адвокат потерпілої заявили, що цей інцидент не відноситься до кримінального провадження, яке розглядає суд. Заслухавши всіх учасників судового засідання, суд відхилив клопотання.

Не дивлячись на твердження обвинуваченої та її адвоката про те, що в слідчому ізоляторі на Ірину Суханову чинять тиск, суд також відхилив клопотання відпустити її під цілодобовий домашній арешт. Обвинуваченій продовжили утримання під вартою ще на 60 діб - до 9 травня 2021 року включно.

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...

В Єрусалимі зійшов благодатний вогонь у храмі Гробу Господнього (фото)

субота, 4 травень 2024, 16:05

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь. Про це повідомляють у соціальній мережі Х, передають Патріоти України. "Благодатний вогонь зійшов у Велику суботу у храмі Гробу Господнього в Є...