"Спалю тебе разом із твоїм татом!": На Львівщині чоловік ногами побив 13-річного хлопчика (відео)

У Брюховичах, неподалік Львова, 36-річний місцевий житель побив 13-річного хлопчика. Окрім цього, чоловік лаявся та погрожував підлітку розправою. Свій вчинок він пояснив тим, що захищав свого сина. Раніше хлопчики дружили. Однак на Різдво їхні стосунки змінилися, зазначають Патріоти України.

Мама постраждалого хлопця Леся Печенєвська розповіла, що 36-річний Юрій Цебак побив її сина на вулиці Житній. Між підлітком та сином Цебака був тривалий конфлікт, який розпочався на Різдво у 2021 році. Місцеві діти гуртом ходили колядувати, однак не змогли порівну поділити між собою гроші та солодощі.

За словами жінки, протягом 6 місяців діти не товаришували. Вони мали дрібні суперечки, які досі вирішувались мирно. Однак ввечері 25 липня чергова сварка підлітків завершилась приїздом батька одного з них. За словами мами постраждалого, чоловік сильно вдарив хлопця у спину ногою. Цей момент потрапив на камери спостереження сусіднього будинку та відео випадкових свідків.

"Сусідка, що проходила поблизу, почула крики з матами та погрози дитині "спалити його разом з татом" і зняла це на відео. Про конфлікт між дітьми я чула раніше від сина, але вони все вирішили між собою",
– розповіла жінка.

За словами мами постраждалого, батьки хлопчика не мали до неї жодних претензій. Також вони не звертались до жінки щодо сварок підлітків.

"У нас в сім’ї шестеро дітей і я знаю, якими бувають хлопці в такому віці. Виникають різні ситуації між підлітками, мої хлопці теж вміють за себе постояти", – зазначила Леся Печенєвська.

Жінка зауважила, що зазвичай у конфліктах винні обидві сторони. На її думку, суперечки між дітьми повинні вирішувати батьки.

"Я ніколи б собі не дозволила навіть кричати на чужу дитину, не кажучи вже про те, щоб розмахувати ногами. Цей батько не звертався ні до мене, ні до чоловіка. Якщо є якісь нарікання, ми завжди з батьками зустрічаємось", – додала мама хлопчика.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...