"Спасибі, що я не м*скаль": Актор родом з РФ розповів про службу в ЗСУ

Український актор Олександр Печериця з перших днів повномасштабного російського вторгнення записався до лав ЗСУ. Він зізнався, що відчував страх, але не міг вчинити інакше, передають Патріоти України.

"У мене було два варіанти - чекати і ховатися, або спробувати захищати. Я вибрав другий варіант, і пішов у військкомат. Я побачив цей натовп із зарядженими очима, від них виходила сила, і мене відразу відпустило. Я почав дихати! І тут я зрозумів, що я там, де повинен бути", - сказав актор у програмі "ЖВЛ".

Він додав, що це його особиста війна, і подякував батькам, що в ньому тече саме українська кров. "Хочу відстояти своє право на те життя, яким я жив. Спасибі батькам, дідам і прадідам, що у мене є ця кров. Я пишаюся цим. Україна має бути українською. Спасибі, Боже, що я не м*скаль", - сказав Печериця.

Хто такий Олександр Печериця

Олександр Печериця народився в Санкт-Петербурзі, але незабаром разом з батьками переїхав до Краматорська. Саме в Україні він навчався на актора.

Першою його значущою роботою стала роль в серіалі "Кріпосна". Також він знімався і в інших популярних серіалах - "Місце під сонцем", "Мертві лілії", "Центральна лікарня", "Сашка", "Врятувати маму".


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...