Спецоперація у Києві: На Хрещатику силовики зі стріляниною затримали грабіжників (фото, відео)

Співробітники правоохоронних органів на мікроавтобусі врізалися в автомобіль і затримали як мінімум двох осіб.

Увечері 13 жовтня в центрі Києва – на Хрещатику – за участю спецпідрозділу Нацполіції КОРД пройшла спецоперація із затримання підозрюваних у пограбуваннях. Про це, посилаючись на слова заступника глави МВС Антона Геращенка, повідомив Telegram-канал Kyiv NEWS, передають Патріоти України.

"Затримали розбійників, які грабували валютників", – процитували вони представника міністерства внутрішніх справ.

Як повідомила в Telegram "Политика Страны", співробітники правоохоронних органів на мікроавтобусі врізалися в автомобіль і затримали як мінімум двох осіб. PavlovskyNews у Telegram пише, що рух у центрі столиці перекрила поліція і люди у військовій формі та в балаклавах.

Telegram-канал "Київ Оперативний" зазначив, що очевидці інциденту чули постріли. Це підтвердив директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко. Він розповів, що силовики застосували табельну зброю і стріляли по колесах.

За словами Шевченка, затримані двоє громадян іншої держави, які зараз перебувають під запобіжним заходом, не пов'язаним з утриманням під вартою, за ряд грабежів. Уже в статусі підозрюваних вони продовжили грабувати.

Журналіст Юрій Бутусов повідомив, що зловмисниками виявилися вихідці з Грузії Піпія Ромео, 1975 року народження, і Данелія Гіа, 1976 року народження.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...