Співачка у захваті: Афішу з концерту Наталії Могилевської перетворили на мем (фото)

Українська співачка Наталія Могилевська поділилася жартівливими картинками, які для неї створили фани, передають Патріоти України.

У сторіз в Instagram Могилевська показала, як у Мережі афішу її вистави "Доньки" перетворили на мем. Користувачі пожартували і на актуальні теми про відключення світла, і про буденні потреби.

© instagram.com/nataliya_mogilevskaya
"Наш народ не зламати і гумор нам у цьому допомагає", - підписала один з мемів Могилевська.
© instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Жарти фанів не образили виконавицю, а навпаки підняли їй настрій. Тож Могилевська попросила підписників запропонувати ще варіанти жартівливих підписів до фото та пообіцяла ділитися ними на своїй сторінці.

"Робіть скрін і розміщуйте свій мем з позначкою моєї сторінки. Найкращі буду репостити", - запропонувала співачка.

© instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Розширення повноважень ТЦК і нові штрафи за порушення військового обліку: В Україні нардепи готують ще один закон

субота, 4 травень 2024, 12:30

18 травня набуває чинності змінене законодавство про мобілізацію. Сателітний законопроєкт №10379, який пройшов перше читання 10 квітня, передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку. У разі ухвалення цього законопроєкту повноваже...

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...