Спочатку тільки билися: У центрі Києва водії влаштували різанину (фото)

Агресор кинув пораненого опонента напризволяще та намагався втекти, але марно.

У Шевченківському районі Києва двоє водіїв з'ясовували стосунки за допомогою ножа. Як повідомили в пресслужбі поліції Києва, подія сталася на перехресті вулиць Мала Житомирська та Володимирський проїзд, передають Патріоти України.

Постраждалого 46-річного чоловіка з проникаючим пораненням госпіталізували до лікарні. "Між водіями виник конфлікт, а потім бійка. Зловмисник спочатку бив потерпілого кулаками, а потім дістав ніж та вдарив його в живіт. Далі чоловік швидко сів у машину та зник. Під час першочергових слідчих та розшукових дій правоохоронці затримали зловмисника", – уточнили в поліції.

Затриманому 46-річному киянину повідомили про підозру, йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Зазначимо, в Україні постійно реєструються конфлікти на дорозі за участю водіїв. Так, в Харкові вручили підозру чоловікові, який погрожував патрульному та його родичам вбивством. Це сталося через те, що поліція зупинила його авто на іноземній реєстрації за порушення Правил дорожнього руху.

На окупованій Луганщині росіянин зґвалтував та жорстоко вбив 17-річну дівчину

вівторок, 7 травень 2024, 10:56

Росіянин зґвалтував і вбив ударом ножа в серце 17-річну дівчину Анастасію, яка проживала в тимчасово окупованому місті Ровеньки Луганської області. Про це інформує російський Telegram-канал ASTRA, передають Патріоти України. Зазначається, що кілька дні...

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...